INDIVIDUALNI VSTOP

Starši lahko pripeljete otroke na individualno igro v igralnico LolliLand. Za starše je prijeten, udobni in enkratni bar kjer lahko opazujete vaše malčke med igro in si v miru privoščite osvežilni napitek, kavo ali kakšno drugo Lolliland sladico.

ROJSTNODNEVNA ZABAVA

Pri nas lahko organizirate tudi rojstnodnevno zabavo za vašega malčka, zakupi se prostor za 3h. Slavljenec lahko pride na praznovanje 15 min pred dogodkom.  V ceno rojstnodnevnih zabav so vključeni slani prigrizki (smoki, čips, prestice, slane palčke) in jedilni pribor za otroke ter starše. Pri nas dobite tudi vse kar potrebujete za torto (nož, lopatica, vrč z vodo,..). Na praznovanje lahko prinesete vso svojo dodatno hrano, pijačo, torto. Na voljo imate tudi koriščenje hladilnika, kamor lahko spravite potrebna živila in pijačo. Na koncu praznovanja, slavljenec prejme še malo darilce, ki ga podarja igralnica LolliLand.
Prav tako imate možnost najema animatorja – face painting (več pod galerija animator), ki še dodatno popestri zabavo ali animator Lolliland varstvo-najem 3 ure,ki bo zabaval vaše povabljence z raznimi igrami skozi celotno dogajanje.
Pred igralnico imate na voljo brezplačen parking za vas in vaše povabljence.
Rezervacije rojstnodnevnih zabav možne na mail info@lolliland.si ali na tel. +386(0)51848262
Več o razpoložljivosti terminov lahko preverite na našem aktulnem urniku dogodkov.

NATISNITE SI VABILO

Podarjamo vam vabilo, ki ga izpolnite in podarite prijateljem za vašo rojstnodnevno zabavo v LolliLand-u

PRENOS